Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien ├ęn haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 2 februari 2018

Nieuwe voorraad handgeverfd garen!

Tjonge, het drogen, fotograferen en in een webshop zetten duurt een stuk langer dan het verven van deze strengen ­čśë. Puur economisch gezien is het een totaal onrendabele tijdsinvestering, dat produceren van handgeverfd garen. Maar het plezier en de schoonheid compenseren alles!


Het is niet zóveel waard maar "geïnspireerd op Monet"

Afbeeldingsresultaat voor monet painting

Maar ook tweedjes:


Pastelletjes en felle kleuren, stippeltjes of voor mannen-zonder-te-veel-poespas (maar voor alle garens telt: op = op!). Alles vind je in de webshop. (en natuurlijk liggen ze gewoon in de winkel waar je de kleuren in het echie kan zien. Want in het echt zijn de kleuren ├ęcht veel mooier!)30 (!) nieuwe kleurtjes staan nu in de Webshop. We hebben ook een 5-tal kleuren in High-Twist, een superluxe zacht garen van 80% merino en 20% polyamide. Voor h├ęle zachte sokken maar ook voor baby-truitjes, kollen, sjaals en prima te combineren met effen merino.
Van dit garen gaan we zeker nog veel meer verven.

Wil je je laten verrassen? Je kunt je nog steeds aanmelden voor het Verrassings-abonnement!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...