Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 15 februari 2018

En nu recht.......!

Even snel tussen de bedrijven door probeer ik even te bloggen. De brei-club begint zo en aan het eind van de middag kwam ook het doosje met de Valentino-unicat, die ik nog snel op de post wou doen (overigens helemaal uitverkocht!). Dat was dus even aanpoten.
Deze sjaal slaat al een tijd op mijn blog-lijst:


Riet ontwiep naar aanleiding van de Zeeuwse Vissertruipatronen deze rechthoekige sjaal. Heerlijk warm en comfortabel! 


Het Nederlandstalige patroon is te koop via Ravelry of mail Riet even via haar blog. (Het patroon is niet bij ons te koop).
Ze gebruikte ca 1200 meter voor de sjaal, gebreid op 3½ mm. De sjaal is ruim 2 meter lang.
Geschikt garen is bijv Schachemayr Merino, of Regia-6 draads sokkenwol. (En we hebben nog veel meer alternatieven). Deze wol staat (nog) niet in de webshop, maar je mag altijd langskomen of informeren per mail!


De driehoekige sjaal is nog steeds als pakket te koop via onze webshop
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...