Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 6 februari 2018

Zwart-wit

Allereerst heel hartelijk dank voor alle lieve berichtjes. Doet me heel goed en ik hou goede moed dat er wat verbetering komt. Met nóg een paar adviezen en adresjes, tips en welgemeende hulp kan het niet meer mis gaan alhoewel die prachtige bos bloemen en de voorjaarsbolletjes vanmorgen me nog het meest op weg hielpen! 😊.
Ik pak de draad gewoon weer op, ik zal wel moeten. En ook willen, want ik wil wel iets meer zijn dan mijn defecte oren. Afleiding genoeg vandaag, er kwam een heerlijk grote doos met zwarte en witte bolletjes binnen.


Ik heb vandaag een héleboel pakjes gemaakt voor de Zeeuwse tas. Het is onderweg, dames, warm de breinaalden al vast maar op!

Nog een héél leuk truitje kwam vandaag langs op Ravelry, ook in grijstinten (symbolisch toch? De ene keer heeft het leven nu ook eenmaal meer kleur dan de andere keer 😉).Het Engelse patroon is nog een (halve) dag gratis te verkrijgen op Ravelry, daarna is het te koop. Gebreid met sokkenwol(dikte).
1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...