Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 10 februari 2018

Oppeppers

Volgens mij helpen die kaartjes, bloemetjes, lieve mailtjes, attenties en berichtjes van jullie écht! (Waarvoor iedereen oprechte dank!)
Ik had een zeldzame maar heerlijke goede-oren-dag 😁. Weinig "wat-zegt-u's", windkrachtje 4 in de bol en ik kon de hele dag wel huppelen (als een olifant, dat wel). In de weinige stille momenten van deze dag zette ik lekker muziek op en die was echt aan te horen vandaag (na een "vasten-periode" van 3 maanden is elk deuntje dat ik als muziek herken zoooo welkom). Ik weet dat het morgen helemaal anders kan zijn, maar dat kan me nu even niet deren.

Een andere oppepper deze dag was het binnenvallen van zoveel oude bekenden. Carnavals-vluchtelingen of niet ( de vakantieparken zijn behoorlijk bezet!) - het lijkt erop dat er toch weer meer uitstapjes worden gedaan. Héérlijk om iedereen weer even te spreken. Dat leverde vanmiddag wel weer een vertrouwde chaos op. De tafel lag werkelijk vol bollen, werkstukken, patronen en nog veel meer. Iedereen was aan het combineren, voelen, uitproberen......


In de dozen werd aardig gegraaid, het was ook te verleidelijk om de zachtheid van de bolletjes even te voelen. Sommige klanten moesten best even wachten maar ik had de indruk dat ze dat niet altijd erg vonden. Het leuke van een drukke middag is dat iedereen met elkaar in gesprek gaat en elkaar inspireert. 

Tussendoor bracht een koerier nog een pakket. Pas na sluitingstijd kreeg ik de kans om het open te maken. Nóg een oppepertje!


Dit prachtige doosje zou je toch gewoon aan je muur hangen? Maar je kunt er natuurlijk ook van alles mee doen. Hele kleurrijke projectjes maak je met deze Colour Pack. 50 bolletjes van 10 gram (ca 26 meter), alle 36 kleuren Stone Washed en 14 kleuren River Washed van Scheepjes.

Je kunt het bestellen via onze webshop.

Kun je kleurtjes naast elkaar uitproberen zoals ik deed voor deze deken. Toen ik die ruim 3 jaar geleden haakte waren er nog lang niet zoveel kleurtjes beschikbaar. Het pakket voor de deken is overigens ook nog steeds te bestellen. Wil je afwijkende kleuren? Geef dat dan aan bij de opmerkingen!

Fijn weekend.........!

4 opmerkingen:

 1. Daar wordt je toch helemaal vrolijk van al die mooie kleuren en ik ben blij dat je vandaag een betere dag hebt gehad. Ik heb van de week het garen ontvangen voor de polswarmers en ik ben totaal verliefd, dank je wel voor de snelle service

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk voor je dat je zo'n goeie dag hebt gehad en dat net op een drukke winkeldag,
  ik hoop, dat er nog heel veel van die dagen komen.
  Een feestje, die fleurige wolletjes!
  Fijne zondag,
  Groetjes, Betsy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop op nog veeeeeeeel van dit soort dagen voor je!

  Groet, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen