Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 23 februari 2018

Syringa

Zou het de kou zijn? Of is iedereen op weg of komt terug van wintersport? Of iedereen voor de buis tijdens de Olympische Spelen? Het is maar stilletjes vandaag. Geen nood, genoeg te doen!

Tijd om de winkel op te ruimen, plannen te maken voor de Knit en Knot en om de webshop bij te werken. Met een kleine winkel als de onze is dat nog best een dingetje, want ik heb geen automatisch voorraad-systeem, dus ik moet min of meer handmatig de voorraad in de webshop bijhouden.
Dus pakte ik de pagina Unicat weer even aan. Een aantal kleuren was niet meer leverbaar en ik heb er 30 (!) kleuren in geplaatst die voorheen nog niet in de webshop stonden. Hier zie je op (gebreide) omslagdoeken hoe het verloop is, dat ziet er heel anders uit dan een bol!

Kleuren Sappig en Elegant

******
 Kleuren Grijs Mandarijn en Riet


******
Kleuren Weer&Wind en Sky Light
 ********
Kleur Sprookje
 
En dan nog zo'n 80 andere kleuren bij elkaar op een rijtje! Daar moet altijd wel iets bijzitten dat je mooi vindt. Lang niet alle kleuren heb ik in de winkel op voorraad, maar alles is te bestellen. De levertijd is ca. 3 weken. Je kunt ook afwijkende lengtes bestellen.

En toen kwam ik Ravelry deze prachtige sjaal tegen, gemaakt van een bol Indian Summer

(fotos : Ravelry)

Het randje rondom werd gemaakt met een bijpassend effen garen.

Het patroon (Syringe Shawl) kun je ook kopen op Ravelry

Ook in effen is dit een prachtig patroon!


Foto's en patroon: Ravelry

Neem dan effen sokkenwol of Lace-garen
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...