Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 12 februari 2018

Bezig!

Tjonge, wat heb ik veel gedáán vandaag! Soms ben ik uren bezig, werk ik me een slag in de rondte en kan ik aan het eind van de dag eigenlijk niets noemenswaardigs noemen. Vandaag was het lekker afvinken. Ik denk dat vooral de opluchting overheerst dat ik het nieuwe boekhoudprogramma dénk te snappen (tja jongens, geen 20 meer he? En voor verpleegkundige geleerd, dan is boekhouden ook na 20 jaar nog steeds een dingetje). En het bezoekje naar de tandarts zonder kleerscheuren afgerond. En ook nog wat sokkenwolletjes in de webshop gezet. In de winkel hebben we er nog meer hoor! De effen bolletjes volgen nog.
Hoe blij kun je zijn :-)

Je vindt ze onder sokkenwol in de webshop.

Nog wat handgeverfde strengen opnieuw gefotografeerd, daar werd ik ook héél blij van!
De kleuren komen veel beter uit.

Tweed Handgeverfd 012018-10

Handgeverfd 012018-22

En verder?
Leuke plannen gesmeed!
Héle leuke................ wordt vervolg!2 opmerkingen:

  1. Wat knap van je dat je het boekhoudprogramma onder de knie hebt. Petje af. Ik zou dat niet kunnen, ben echt een vreselijke tuthola als het op rekenen aankomt. Mooie sokkenwolletjes weer. Ben nieuwsgierig naar de plannen! Leuk. Klopt het dat je je wat beter voelt? Dat zou heel erg fijn zijn. Groetjes uit Amsterdam. Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooo wat een heerlijke dag was dit. Ik snap je helemaal. Alles valt vanzelf op zijn plekkie. Fijn dat het boekhoud programma makkelijker voor je wordt dat scheelt ook veel tijd en stress. Ik hoop meer van dit soort dagen voor je hoor :-D

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...