Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************woensdag 27 september 2017

Lief voor de baby

Deze dekentjes gaan al een poosje rond op het internet, ze zijn dan ook echt heel lief voor een baby-wagen of kleine wieg. Ze zijn niet moeilijk om te maken.


Het gratis Nederlandse patroon van dit sterrendekentje kun je vinden op het blog Handmade by J. Kies voor een babydeken materiaal dat (merendeels) natuurlijk is. Het dekentje is gehaakt op 3,5
Wil je iets warms? Dan is (merino)wol erg geschikt. Tegenwoordig is dat gewoon te wassen in de wasmachine en kan het in de droger.


(foto's en patroon: Josse Doornspeek)

Liever met hartjes? Ook dit patroontje kun je vinden bij Handmade by J. (de link staat in de tekst op het blog). Beide patroontjes zijn eenvoudig aan te passen als ze ze groter wilt maken.
5 opmerkingen:

 1. Wat een super lieve en mooie dekentjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te zien dat je mijn patronen leuk vind! Dank je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te zien dat je mijn patronen leuk vind! Dank je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Jeanet, ik had jou afgelopen zondag een mailtje gestuurd. Ik weet niet of het wel is aangekomen. Maar misschien heb je nog geen tijd gehad. Geeft niks maar ik dacht ik vermeld het even.
  Hartelijke groet, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...