Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zondag 24 september 2017

Genieten

Wat is het toch genieten als je dit prachtige najaarsweer cadeau krijgt! Zo maar op een vrije zondag.
Het was een drukte van belang op de Zeeuwse wegen, niet in het minst met wandelaars en fietsers.


We genoten tijdens een wandeling naar de moestuin. Nog steeds is het daar verschrikkelijk nat. Om ons heen de akkers met uien en aardappels, vaak met de duidelijke schade van het vele hemelwater. Of dat nog goed komt?


Tussen de vergane glorie van de groenten en fruit houden deze goudsbloemen en het komkommerkruid zich nog prima staande. De kopjes genietend in de herfstzon. De laatste walnoten zijn geoogst maar de rest takelt zienderogen af.


Nog één keer op mijn rug in het gras, starend naar de hemel, naar de volle takken vol met bessen van de meidoorn. Het kon wel eens de laatste keer zijn van het jaar...


De bloemenranden langs de akker weten ook niet van ophouden! Wat is dit genieten. Opgeladen kunnen we er weer tegenaan in de komende drukke werkweek.

6 opmerkingen:

 1. Ja het was echt een super nazomer dag vandaag. Hopelijk komen er toch nog wat meer hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk dat nazomeren ! Genieten, zolang het nog kan. Groetjes en fijne week El

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier net zo. Er staat gewoon uiensoep op t land... Maar ze zijn hier nu begonnen met de aardappelen eruit te halen. Ik hoop dat t allemaal nog goed komt...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was inderdaad een heerlijke nazomerdag, echt genieten. Nu maar hopen dat er nog meer van deze mooie nazomerdagen komen! Kan het land een beetje opdrogen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was inderdaad een heerlijke dag zondag. Ik heb nog lekker met mijjn moeder buiten gewandeld

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...