Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************donderdag 7 september 2017

Steekje

Graag kijk ik op de wegsite van PurlSoho. Deze prachtige winkel in New York zou ik ooit nog wel eens willen bezoeken. Ze verkopen er prachtige garens (maar ook voor een dikke portemonnee).
Vaak worden patronen gedeeld via de website en daar kwam ik deze sjaals tegen:

Trellis Scarf + Wrap in Season Alpaca | Purl Soho

Gemaakt van prachtige alpaca (deze verkoop ik niet, maar wel andere 😁). Je vindt de Engelse beschrijving hier terug, en wat handig is: er zit een filmpje bij over dit mooie steekje! De moeite waard om eens uit te proberen.
Wil je deze sjaal breien? Kies dan voor een mooi, zacht garen. alpaca, merino of iets dergelijks. Een cadeautje voor jezelf!

Trellis Scarf + Wrap in Season Alpaca | Purl Soho

1 opmerking:

  1. Echt een mooi patroon! Als je een duidelijke Nederlandse beschrijving + schema wilt hebben kun je die vinden bij Alice in Hobbyland, sokken in honingraatsteek.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...