Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************donderdag 14 september 2017

Blaadjes

Zoooooo, veel meer Herfst dan dit wordt het niet. Wat een verschil met vorig jaar toen er een hittegolf was. Ben blij dat ik binnen zit 😊. Ondanks of juist dankzij dit herfstweer is het lekker druk in de winkel, iedereen is op zoek naar een projectje.

Beautiful Rainy Autumn Wallpaper Wide #9316 Wallpaper ...

Dit kussen past helemaal bij de vallende blaadjes:

photo_208.JPG

Dit patroon is beschreven in het Engels (geen schema) en is te koop via Etsy. Of je kijkt je stekenboek er nog eens op na....!

En deze blijft nog steeds favoriet, ik blogde er hier over. Het pakketje is nog steeds te bestellen.


Ik ga de tent dichtdoen! Fijne avond ....
4 opmerkingen:

  1. Ja het was vandaag puur herfstweer. Ik heb nog vakantie en heb vanmiddag onder het genot van een potje thee heerlijk zitten haken. Wel fijn dat het herfstweer voor zoveel klanten zorgt. In dat geval hoop ik dat het weer nog even zo blijft!

    Beeldschone kussens zijn dat al lijkt het me lastig van een Engels patroon zonder schema! Is dat een gemeleerd garen dat er voor gebruikt is? Erg mooi!

    Groetjes uit Amsterdam van Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...