Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 28 september 2017

Viggo

Elk jaar laat ik me er toch door verrassen: het chronische ruimte-gebrek aan het begin van het winter-seizoen. Nog steeds komen er nieuwe draadjes binnen (en afgelopen dinsdag heb ik me wéér laten verleiden). Maar winterdraadjes hebben veel ruimte nodig en zéker als grof, stevig, bulky en XXL erg hip en hot zijn. Dus blijf ik schuiven, passen, meten en af en toe op mijn achterhoofd krabben.

Sommige bolletjes en strengetjes moeten verhuizen, strengen Magic Kette liggen nu hoog en droog bij hun broertjes en zusjes sokkenwol. De nieuwe ton-sûr-ton kleurtjes zijn er extra bijgekomen. Prachtig voor sokken maar ik weet nog wel 100 toepassingen!


Dit is het minst interessant: gewoon vakken vullen (dat stel ik uit tot het laatst...😉)


En deze blijf ik aaien. Af en toe pak ik een bolletje uit het vak om even te kroelen.


En ook hier weer nieuwe aanvullende kleuren, ik zou ze allemaal wel willen gebruiken!


Mijn hoofd tolt er een beetje van (letterlijk want voor het eerst sinds een half jaar zit het niet helemaal zuiver in mijn bol en ben ik bang voor een duizeligheidsaanval). Vanavond maar eens vroeg de koffer opzoeken, dat wil ook wel helpen 😊).

Deze lieve, grappige vleermuis Viggo zag ik vanmiddag bij Chtistel Krukkert. Dit nieuwste patroontje past goed bij het najaar! Je kunt het Nederlandse patroon rechtstreeks kopen op haar website

Viggo (1)

Viggo (3)1 opmerking:

  1. Oei Jeanet, ik hoop dat die duizeligheidsaanval wegblijft.
    Die vleermuis is echt leuk

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...