Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee√ęn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************vrijdag 1 september 2017

Bel Air

Soms krijg ik een tip in de winkel over een leuk patroon. Lang niet alles kan ik linken, maar deze vond ik dan weer erg mooi., dus bij deze geef ik 'm graag door.
Klein dingetje: het gratis patroon is alleen in het Duits te vinden. Maar met een vertaallijst, logisch nadenken en goed kijken kom je een heel eind hoor!

Deze KAL geeft elke 5 vrijdagen in deze Septembermaand een stukje van het patroon vrij, het ontwerp is van Tanja Steinbach; Bel Air


Je kunt het patroon vinden op haar website, hier vind je de algemene informatie en hier het eerste patroondeel. Er zijn 2 versies, een grote en kleine en je kunt helemaal los met kleurencombi's of alles in het effen houden.


Je vind de links ook allemaal terug via Ravelry, waar je ook nog andere kleuren ziet.


Aaaaaarghh, waarom zit er maar 24 uur in een dag?

5 opmerkingen:

 1. heel leuk, misschien lukt het me om het duits te begrijpen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja prachtig zeker die eerste. Ik zou ook wel meer uren in een dag willen. ūüėĄ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi weer Jeanet, je blijft ons in verleiding brengen en ook wij kampen met tijdstekort net als jij, stom hé!! We moeten hier iets op vinden!!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...