Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee√ęn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************maandag 4 september 2017

Beginnen!

Eindelijk, het is weer zo ver! Deze week gaan we weer beginnen met onze brei- en haakclub.
Heerlijk samen handwerken, koffie en theeleuten, lachen en kletsen en wie weet steek je er nog iets van op ūüėä. Neem je eigen werkje mee en er is altijd wel iemand die je verder kan helpen als je het niet meer weet of als je wat nieuws wil leren!


Je kunt inspiratie opdoen in de winkel en bij elkaar, in boeken bladeren, nieuwe wolletjes zien en voelen. Uiteraard staan de koffie en thee klaar!

Wanneer? Elke 1e en 3e donderdagavond van de maand van ca. 19.30 - 21.30 uur (een eventuele 5e donderdag slaan we over)
Waar: in onze winkel, Markt 1 - 4341 EP Arnemuiden

Iedereen is van harte welkom!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...