Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 11 september 2017

Beurs

Nou, nog heel even dan!
Vandaag eigenlijk geen tijd om te bloggen want ik was de hele dag op de Nederlandse vakbeurs, samen met Jeannette (de Winkel van Jeannette uit Katwijk) en Monique (Wol van Moos uit Fijnaart). Het was lang geleden dat ik daar eens had rondgestruind en het was zoooo de moeite waard.


Struinen tussen de verschillende merken, de mooiste garens, leuke modellen, krenten uit de pap zoeken. Netwerken, lieve, leuke mensen ontmoeten en ontdekken dat er geen groothandel was die tijd verkocht. Mijn hoofd zit vol......


Toen ik thuis kwam heb ik eerst een poosje tegen de muren van de winkel lopen duwen. Helaas, de rek is er wel uit.... dat wordt dus nog wel een dingetje om alles kwijt te kunenn want ik heb nog wel wat moois besteld.
Nu nog even puinruimen thuis, morgen gaan de bestellingen voor jullie op de post.
Welterusten, ik ga dromen van nieuwe projectjes en bolletjes!

5 opmerkingen:

  1. Ik zag je lopen op de beurs, maar ik vond het zo “gek” om je aan te spreken. Inderdaad een hele boel mooie wolletjes op de beurs! Heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk zo'n dagje weg. Je kunt lastig je man in je huiskamer zetten met al zijn apparatuur :-D

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...