Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 16 september 2017

All You Need Is Love

Deze zag ik net op Facebook (Rita, dank voor het delen 😊) en dit wou ik zéker met jullie delen.


Liefdes-sokken! 💙💚💛💜


Neem vooral vrolijke kleurtjes!

Het gratis patroon is te vinden op Ravelry. Kijk zéker eens verder bij Cita Steinmeiers sokken-patronen, er zitten hele leuke en bijzondere tussen.

Don't stop until you're proud #quote | Quotes & posters ...5 opmerkingen:

 1. Ooo wat een super leuke sokken. Ik ga het patroon opslaan, wie weet ga ik ze toch nog breien voor de kerst voor mijn dochter. Maar ik heb nog zoveel dingen die eerst 'moeten' pfft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, leuk, leuk!
  Vorig jaar heb ik met veel plezier je mooie Zeelandsokken gebreid. Dat waren mijn eerste echte sokken. Een heel project, maar heel gaaf om te doen. (en ze zitten heerlijk)
  Ben nu bezig met sokken in broken seed stitch. http://www.ravelry.com/patterns/library/broken-seed-stitch-socks

  In de herfstvakantie hoop ik naar je winkel te komen, ik heb mijn verlanglijstje al klaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leukertjes. Ik zou ze bijna gaan maken, zei zij die nog nooit sokken heeft gebreid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een paar opsturen naar Robert ten Brink !

  Gr Ida.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...