Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************zondag 3 september 2017

Pauwenjas

Wil je wat bijzonders en niet zo doorsnee? Dan is dit misschien wat voor je!


Je moet kunnen breien én haken - en ook een beetje Duits want de beschrijving is alleen in het Duits te koop. Maardan héb je ook wat! Je kunt het patroon kopen via CrazyPatterns.net

wunderschöne Pfauenjacke

Van dezelfde ontwerpster Petra Perle zijn nog veel meer mooie ontwerpen te koop.

zauberhafter Alb -Traumfänger „Pfauenauge“

Foto's en ideeën : Petra Perle - Crazy Patterns
2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...