Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 7 september 2017

Héérlijk!

Zoooo, wat een héérlijke eerste brei- en haakclubavond hebben we achter de rug! Wat een enthousiasme én wat een opkomst, het kon er net in vanavond 😁. Ontzettend leuk om oude vertrouwde gezichten terug te zien én om zoveel nieuwe mensen te ontmoeten.


Onder het genot van heerlijke herfst-chocolaatjes van Sjokadoo, koffie en thee werd er lustig gebreid, gehaakt, geklept en ideeën uitgewisseld. De deur moest en kon nog lekker open, de temperatuur liep aardig op met al deze wolletjes.Ik kwam niet helemaal aan breien toe, ik turboode wat heen en weer zoals deze wazige foto laat zien. 
Een super leuke avond!
Over 2 weken doen we het weer dunnetjes over 😊

1 opmerking:

  1. Jaa! Het was weer supergezellig!
    Ik was er ook weer aan toe hoor,
    lekker weer in het gewone ritme en daar hoort haak/brei cafe natuurlijk helemaal bij.
    En ook super zoveel nieuwe gezichten te zien.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...