Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 14 september 2017

Blaadjes

Zoooooo, veel meer Herfst dan dit wordt het niet. Wat een verschil met vorig jaar toen er een hittegolf was. Ben blij dat ik binnen zit 😊. Ondanks of juist dankzij dit herfstweer is het lekker druk in de winkel, iedereen is op zoek naar een projectje.

Beautiful Rainy Autumn Wallpaper Wide #9316 Wallpaper ...

Dit kussen past helemaal bij de vallende blaadjes:

photo_208.JPG

Dit patroon is beschreven in het Engels (geen schema) en is te koop via Etsy. Of je kijkt je stekenboek er nog eens op na....!

En deze blijft nog steeds favoriet, ik blogde er hier over. Het pakketje is nog steeds te bestellen.


Ik ga de tent dichtdoen! Fijne avond ....




4 opmerkingen:

  1. Ja het was vandaag puur herfstweer. Ik heb nog vakantie en heb vanmiddag onder het genot van een potje thee heerlijk zitten haken. Wel fijn dat het herfstweer voor zoveel klanten zorgt. In dat geval hoop ik dat het weer nog even zo blijft!

    Beeldschone kussens zijn dat al lijkt het me lastig van een Engels patroon zonder schema! Is dat een gemeleerd garen dat er voor gebruikt is? Erg mooi!

    Groetjes uit Amsterdam van Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen