Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


zaterdag 13 mei 2017

Wolletjes Verven

Nog even onder jullie aandacht! Eerder schreef ik al over onze Workshop Garen Verven op het Brei- en Haakfestival van 3 juni. De belangstelling is erg groot want de workshops zitten al bijna vol!
Ik heb nog enkele plekjes vrij om 11.30 uur (1), 13.00 uur (3) en 14.30 (3).


Wil je deze dag meedoen aan een unieke workshop wol verven in een weckpot? Geef je dan nog snel op! A.s. vrijdag sluit de termijn, want de benodigheden moeten dan besteld worden.


Je kunt alle informatie hier terugvinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...