Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 13 mei 2017

Wolletjes Verven

Nog even onder jullie aandacht! Eerder schreef ik al over onze Workshop Garen Verven op het Brei- en Haakfestival van 3 juni. De belangstelling is erg groot want de workshops zitten al bijna vol!
Ik heb nog enkele plekjes vrij om 11.30 uur (1), 13.00 uur (3) en 14.30 (3).


Wil je deze dag meedoen aan een unieke workshop wol verven in een weckpot? Geef je dan nog snel op! A.s. vrijdag sluit de termijn, want de benodigheden moeten dan besteld worden.


Je kunt alle informatie hier terugvinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten