maandag 22 mei 2017

Cadeautjes

Er zijn van die dagen - dat zijn cadeautjes!
Als buiten de zon schijnt en we op een maandag met z'n vieren helemaal los gaan met kleur en wolletjes. Terwijl het huishouden een puinhoop bleef gingen Johanna, Jellina, Jolanda en ik uit ons bol met het verven van strengen garen. We hebben voor de zoveelste keer geconcludeerd dat het economisch gezien de meest onzinnige bezigheid is, gezien de arbeidsintensieve methodes. Maar therapeutisch is het een hoogstandje ­čśü.
De hele avond ben ik nog bezig met fixeren, spoelen en nog eens spoelen en dan nog drogen. Maar op het Brei- en Haakfestival hebben we prachtige strengen voor jullie liggen. 

Maar het bloggen gaat natuurlijk wel gewoon ndoor - ik heb weer een leuk idee. Dat er veel creativiteit in de provincie zit wisten jullie al, Hier in de buurt zit n├│g een leuke ontwerpster, Francis Sinke van haak-gelukjes.  Ze heeft zojuist haar 4e amigurumi-patroontje uitgebracht:Je kunt deze uitgebreide Nederlandstalige patroontjes bestellen via het blog Haak-gelukjes. Ook kun je Francis volgen via Facebook.


foto van Haak-gelukjes met Francis.

Ik ga nog  even puinruimen!
4 opmerkingen:

  1. het is zo leuk om ter verven met wat voor verf hebben jullie gewerkt ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De vier J's........creatief kwartet!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb op de beurs in Rijswijk ook wol geverfd. Daar fixeerden ze de wol in de magnetron (weet niet op welke stand hoor). Thuis nog een keer uitspoelen (ze gaf als tip met een beetje afwasmiddel :-D ) Ik ben benieuwd naar de strengen die jullie gekleurd hebben hoor. Nog een dag of 10 en dan kunnen we weer los. De weersvoorspelling ziet er (voorlopig) prima uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...