Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 26 mei 2017

Bijzonder
Ik ga jullie wat moois laten zien! Dit is het dekentje van Els Goudt. Ze haakte een bijzonder, kleurrijk dekentje van verschillende kleuren Noro Taiyo 4Ply. Omdat dit garen best prijzig is combineerde ze het met diverse kleurtjes Catania, en het werkte perfect!


Ik zag het dekentje groeien en werd steeds enthousiaster. Kleuren en garens die op het eerste gezicht helemaal niet matchen vormen een prachtig kleurrijk geheel. Het dekentje werd geheel gehaakt met vasten in verschillende streepjes. Het garen geeft het effect!


Ik zei natuurlijk geen nee, toen Els voorstelde om wat foto's te maken. Maar dan wél in Els' atelier. Wees nou eerlijk, dit dekentje hoort helemaal op dit prachtige bankje dat voor Els atelier MozArtE staat. Je vindt het tegenover een van mijn andere favorieten (Sjokadoo) in de Langstraat. Op zaterdag 3 juni doet Els ook haar deuren open en mag elke creatieveling er eens binnenlopen. Ik raad het je echt aan, want in Els'atelier kijk je je ogen uit. Mozaiek kom je daar overal tegen, op het prachtige tuinbankje voor het raam, op deze schitterende bloemenbak maar ook binnen zie je zoveel verschillende mogelijkheden!Je kunt bij MozArtE ook terecht voor diverse workshops. Els kan je er op 3 juni alles over vertellen.
Natuurlijk kun je ook allerlei materiaal kopen om zelf aan de slag te gaan.
Je kunt MozArtE ook volgen via Facebook .


Ach, en als je er dan toch bent.....neem je natuurlijk wel wat lekkers mee voor thuis! Tegenover, bij Sjokadoo kun je weer terecht voor heerlijke thee, koffie, chocolade en de liefste cadeautjes. In onze goodiebag (die je ontvangt bij aankoop van 15,00 aan breigarens) zit een kortingsbon voor Sjokadoo. Alleen op 3 juni én bij inlevering van deze kortingsbon krijg je 10% korting!


Laat Jolanda die dag nu ook héérlijke appelkoeken verkopen.... 😊
En over die goodiebag later meer, stay tuned!3 opmerkingen:

  1. Ik heb vorig jaar, met de Visserijdag, een pakket meegenomen om thuis te mozaïeken. Prachtig materiaal en duidelijke uitleg. Inderdaad een aanrader. En thee meenemen voor thuis met wat lekkers. Ze mag volgende week wel een terras op straat plaatsen, of bij de buren voor de deur hihi. Want dat is heel gezellig bij jullie om de hoek.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik geloof dat ik volgend jaar toch de reis moet gaan ondernemen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. maakt een dagje arnemuiden nog leuker ,denk ik zo !!! toch eens diep over nadenken !!!!en dan.........doen !!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...