Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 9 mei 2017

Cadeautjes

Zondag is het moederdag, misschien wordt je wel verwend of ga je iemand een cadeautje bezorgen.
Gisteren deelde ik deze foto op Facebook en daar werd nogal op gereageerd 😁.

foto van Stash-A Place For Yarn.

Dus wie nog garen zoekt, wil krijgen of gaat geven: we hebben ook leuke waardebonnen! Daar maak je iemand héél blij mee!


En op verzoek knipten we ook nog een aantal Zeeuwse Keukenschorten, voor alle keukenprinsessen 😊. Het is ook erg leuk om jezelf op zo'n schort van originele Zeeuwse stof te trakteren...Ook de rode versie is verkrijgbaar.


Bestellen mag weer per mail, ophalen uiteraard ook. De schorten kosten € 24,95. De waardebonnen zijn verkrijgbaar in elk bedrag vanaf € 5,00


4 opmerkingen:

 1. Wat vind je toch altijd leuke onderwerpen!
  Mijn complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vind je toch altijd leuke onderwerpen!
  Mijn complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jannet,
  Ik heb een mailtje gestuurd om twee schorten te bestellen, is die goed aangekomen?
  Groetjes,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen