Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 9 mei 2017

Cadeautjes

Zondag is het moederdag, misschien wordt je wel verwend of ga je iemand een cadeautje bezorgen.
Gisteren deelde ik deze foto op Facebook en daar werd nogal op gereageerd 😁.

foto van Stash-A Place For Yarn.

Dus wie nog garen zoekt, wil krijgen of gaat geven: we hebben ook leuke waardebonnen! Daar maak je iemand héél blij mee!


En op verzoek knipten we ook nog een aantal Zeeuwse Keukenschorten, voor alle keukenprinsessen 😊. Het is ook erg leuk om jezelf op zo'n schort van originele Zeeuwse stof te trakteren...Ook de rode versie is verkrijgbaar.


Bestellen mag weer per mail, ophalen uiteraard ook. De schorten kosten € 24,95. De waardebonnen zijn verkrijgbaar in elk bedrag vanaf € 5,00


4 opmerkingen:

 1. Wat vind je toch altijd leuke onderwerpen!
  Mijn complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vind je toch altijd leuke onderwerpen!
  Mijn complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jannet,
  Ik heb een mailtje gestuurd om twee schorten te bestellen, is die goed aangekomen?
  Groetjes,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...