Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zondag 28 mei 2017

Pauze

Wat is het toch heerlijk om een dag bij te kunnen komen van de dagelijkse beslommeringen. Even bijtanken, genieten van het mooie weer (en van de afkoeling), van samenzijn, samen eten, en alles om ons heen te zien groeien. Even een pauze!


Sommige dagen zitten vol geluksmomentjes.Vorige week - tijdens die rustige warme uurtjes waarin niemand aan breiwerkjes leek te denken - zat ik een aantal uren achter de naaimachine. Ik maakte voor zaterdag een heleboel kleine tasjes van Zeeuws Schortenbont met vrolijk gekleurde ritsjes, Ideaal voor kleine dingen die je zo snel kwijtraakt: stekenmarkeerders, maasnaalden, toerentellers, of misschien je oordopjes....
Vanaf zaterdag te koop! 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...