Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 10 mei 2017

Dromen

Dromen doen we allemaal wel eens. toch? Dagdromen ook 😉 - de "als-dan"-dromen....
Een beetje wegmijmeren over hoe het was of had kunnen gaan. Of over hoe het zou zijn als...
Een winkelbel brengt mij meestal wel weer met twee voeten op deze aarde. Maar vanmiddag is het wat rustiger dus droom ik een beetje....

Photo:

Deze dromenvanger kwam ik tegen op pinteres, helaas werkte de link naar de maakster niet meer. Toch kun je deze leuke versiering eenvoudig zelf maken. Google maar eens op "doily crochet" en je vind veel chema's voor ouderwetse kleedjes. Meer heb je niet nodig! Je kunt veel kleuren gebruiken of effen haken, de veertjes vind je bij een hobbywinkel (of loop eens langs de kinderboerderij!)

Ook bij Lindevrouwsweb vind je patronen voor een dromenvanger.
Je kunt ze spannen in plastig of metalen ringen, in borduurringen maar ik vind de dromenvangers in twijgjes het mooist!


Deze foto's vond ik hier, waar je ook een tutorial vindt.


En ik, ik blijf dromen........
O-ho, de winkelbel...... 😊


Geen opmerkingen:

Een reactie posten