Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 10 mei 2017

Dromen

Dromen doen we allemaal wel eens. toch? Dagdromen ook 😉 - de "als-dan"-dromen....
Een beetje wegmijmeren over hoe het was of had kunnen gaan. Of over hoe het zou zijn als...
Een winkelbel brengt mij meestal wel weer met twee voeten op deze aarde. Maar vanmiddag is het wat rustiger dus droom ik een beetje....

Photo:

Deze dromenvanger kwam ik tegen op pinteres, helaas werkte de link naar de maakster niet meer. Toch kun je deze leuke versiering eenvoudig zelf maken. Google maar eens op "doily crochet" en je vind veel chema's voor ouderwetse kleedjes. Meer heb je niet nodig! Je kunt veel kleuren gebruiken of effen haken, de veertjes vind je bij een hobbywinkel (of loop eens langs de kinderboerderij!)

Ook bij Lindevrouwsweb vind je patronen voor een dromenvanger.
Je kunt ze spannen in plastig of metalen ringen, in borduurringen maar ik vind de dromenvangers in twijgjes het mooist!


Deze foto's vond ik hier, waar je ook een tutorial vindt.


En ik, ik blijf dromen........
O-ho, de winkelbel...... 😊


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...