Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 18 mei 2017

Batik bloemendeken

Gisteren durfde ik natuurlijk niet over een dekentje te bloggen 😁. Oef, dat was even wennen! De temperatuur van vandaag is me wat aangenamer. Vandaag ben ik nog druk bezig geweest om wat leuke draadjes te bestellen zodat we over 2 weken genoeg in de winkel hebben voor heel hakend en breiend Nederland.....het wordt steeds leuker!

Dit is het nieuwste ontwerp van Annelies, zó leuk!

batik flower blanket annelies baes vicarno

Een luchtige deken met vrolijke bloemen!

Ideaal voor een frisse zomeravond, niet te warm - maar toch dat beetje behaaglijkheid. Daarnaast is hij ook nog eens ontzettend mooi.

batik flower blanket annelies baes vicarno

batik flower blanket annelies baes vicarno

Het batik-effect komt door het washed-effect van het garen, bijv. Scheepjes Velvet. Ans testte het patroon en koos voor de Stone Washed - ook al zo mooi. Kom je kijken in de winkel?
Je kunt het zeer uitgebreide, Nederlandse patroon kopen bij Vicarno.com of Ravelry. Het patroon kun je natuurlijk ook prima gebruiken voor andere projecten, zoals een prachtige stola, kussen of tas. 

Ik denk dat ik deze deken wil maken van de nieuwe kleuren Scheepjes Stone Washed!


Nóg meer kleurtjes - nóg meer kleurnuances.
Vanaf morgen in de winkel.

Wil je Annelies zelf het hemd van het lijf vragen over haar mooie ontwerpen? Dat kan binnekort! 
Ze is de hele dag aanwezig op ons Zeeuwse Brei- en Haakfestival.

2 opmerkingen:

  1. WOW ik vind hem prachtig!! Spontaan fliefd ;o)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zorg maar dat je niet alleen voor hakend en breiend Nederland genoeg wol binnen hebt, maar ook voor een groot deel hakend en breiend België. ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...