Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 4 mei 2017

Bijzonder

Het is al 2½ jaar geleden dat we begonnen met het Zeeuwse-Deken-Project. Wat is dat toch enorm gegroeid! Nog steeds zijn er mensen aan het breien (de zóveelste deken), starten mensen of worden dekens afgebreid die al een tijdje liggen. Honderden foto's heb ik al van dekens gezien, tientallen in het echie. Het is ondoenlijk om ze allemaal te laten zien, maar voor deze maak ik echt een uitzondering!Deze schitterende deken is van Elise Kremer en ik ben er wég van! Dat was ik al bij voorbaat toen ze 2 jaar geleden de kleuren uitkoos van de Rowan Pure Wool Worsted. Een wat dikkere 100% wol, zodat de blokken allemaal wat groter werden.
De kleuren zijn in het echt nog veel mooier. Elise voegde een paar eigen blokken toe,k aast de bekende uit de deken.


Vanmiddag mocht ik de deken ook nog in het echt bewonderen (waarvoor heel veel dank, Elise!).

Helaas heeft Rowan een aantal kleuren van deze kwaliteit uit de collectie gedaan (onbegrijpelijk!!), dus helemaal namaken gaat niet lukken....
Het patroon is uiteraard nog steeds verkrijgbaar, je bestelt dit patroon voor € 7,50 via Ravelry.
En koop je in onze winkel wol voor deze deken, dan krijg je het patroon gratis toegestuurd per mail.

Afbeeldingsresultaat voor zeeuwse deken
4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...