Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 12 mei 2017

Feestje

Hoewel ik gisteren tot laat bezig was achter de computer is het me toch niet ontgaan dat er 2 feestjes werden gevierd op nationaal niveau. Twee finales werden gehaald (Ajax en Og3ene: van harte!) en vierde ieder op zijn eigen wijze deze mijlpaal.
Daarom een Feest-ideetje: ik zocht verschillende alternatieve slingers op, nooit weg voor welk feestje dan ook...


Vrolijke bloemenslinger, je vindt de beschrijving bij Fiberflux.

Knit Garlands and Banners for All Occasions – free patterns – Grandmother's Pattern Book:

Deze kost echt wel wat meer tijd om te maken, maar dan heb je ook wat! 
Je vindt de beschrijving van deze slinger en enkele andere hier.

Deze is heel sjiek!

Je vindt de beschrijving (met schema) hier.

Bloemetjes-slinger: Silly old Suitcase

En met pomponnetjes kun je helemaal los!

pompom garland Day 210 Christmas Countdown:

rainbow wedding inspiration pom pom garland | OneWed.comGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...