Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

donderdag 4 mei 2017

Vestje

Als breiliefhebbers kunnen we de laatste tijd rekenen op support uit koninklijke hoek. Koningin Máxima hield de breinaalden op Koningsdag vast alsof ze elke dag een paar naaldjes breit en van de week werd de jonge Britse prinses Charlotte gefotografeerd door haar moeder in een doddig gebreid vestje. Het vestje werd prompt gegoogled en was vervolgens overal uitverkocht.


Maar niet getreurd, een patroon van een dergelijk (baby)vestje kun je gewoon vinden op Ravelry waar je het al 10 jaar gratis kunt downloaden! 😊 (Het was gisteren het meest bekeken patroon op Ravelry, haha!)
Ik blogde er al eens over in 2012. Het patroon is ook in het Nederlands vertaald.

2 opmerkingen:

  1. Wie weet is het wel gebreid door een oma of ander familielid :-D Maar las dat het uitverkocht was. Wie weet gaat men in Engeland nu ook massaal breien :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Danke, danke, danke!!!! Dieses wunderschöne Jäckchen hat mir sofort gefallen als ich das Bild in der Zeitung gesehen habe!!! Und ich dachte mir daß ich das Muster doch irgendwie aufschreiben und ausprobieren will. Jetzt freue ich mich, daß ich mir die Arbeit sparen kann, Wolle hab ich genug und ein Enkelkind in Sicht ;-) ;-)
    Und DANKE Jeanet für Ihren wunderschönen Blog den ich immer lese!! Irgendwann komm ich auch mal in Ihrem Geschäft vorbei wenn ich wieder in Urlaub in Cadzand bin! Hoffentlich ist dann nicht geschlossen;-)
    Liebe Grüße von Annette aus Süddeutschland

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...