Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 16 maart 2014

Tas met bloemen...

Soms wil je wel iets zelf-gemaakts, origineels, unieks, maar kun je niet altijd tijd vinden voor een groot project. Dan is deze tas een leuk idee! Deze is gemaakt van vilt, maar misschien heb je nog ergens een kale boodschappentas staan. Kan ook prima op een rieten shopper...


Deze vond ik bij Rit Studio, waar je ook een filmpje terugvind met de gehaakte bloemen. Het is leuk om op deze site eens verder te neuzen, Rit is een Amerikaans merk voor textielverf en je komt er de leukste ideeën tegen.

Wil je een Nederlandse beschrijving van dergelijke bloemetjes? Kijk dan even bij Grietje Karwietje


4 opmerkingen:

  1. Wat een leuke tas! Da's een beste oppepper!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige tas en leuk om elke tas zo op te fleuren!!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aah, die is leuk Jeanet! Heel mooi met die gekleurde bloemen op een donkere tas!
    Hij doet me ook denken aan mijn zelfgemaakte lunchtasje met bloemen gehaakt van plastic tassen (zie mijn blog 23-03-13).
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik denk dat die bloemen zeker ook leuk zullen staan op een rieten boodschappentas. Leuk idee!

    BeantwoordenVerwijderen