Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 19 maart 2014

Blokken

Als je graag Granny Squares haakt, wil je wel eens een nieuwe proberen of heb je er wel eens een paar over. Je kunt er een prima speel- of rammelblok voor kleine kindjes voor maken (kies dan wel een granny met niet te grote openingen of gaatjes.

Fiona maakte deze en ik mocht ze fotograferen:Leuk idee voor restjes! Met een restje schuimrummer en een belletje dat je erin verstopt (stop dat in bijv. een surprise-ei, anders rammelt het niet) wordt het een prachtig speelblok.

Het patroon van de vierkante Afrikaanse bloem vind je hier terug. 

2 opmerkingen:

 1. Inderdaad heel leuk om te maken, zeker als klein projectje tussendoor. Ik heb er laatst ook 2 gemaakt. Ook n.a.v. een post op dit blog :) Een heel leuk kraamcadeautje!

  http://knutseltante.blogspot.nl/2014/02/rammelaar.html?m=1
  en
  http://knutseltante.blogspot.nl/2014/02/nog-een-rammelaar.html?m=1

  Groetjes, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi, I love your blog, is beauty, I love the colors, I love your crochet, visit my blog too,hugs from Brazil.
  http://www.titacarre.com
  http://elo7.com.br/titacarre

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...