Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

maandag 3 maart 2014

Catharina

Ben je net als duizenden andere het CAL dekentje aan het haken, en kun je er niet genoeg van krijgen? Wil je meer met de steekjes en patroontjes? Dit is een leuke kol met de Catharina-steek:


Je vind 'm terug op Haak maar Aan, met een uitgebreide beschrijving, schema en veel foto's. De beschrijving is hier in het Nederlands, en hier in het Engels!

En wil je zaterdag samen met andere dekentjes-haaksters bij elkaar komen? Dat kan nog bij ons, we hebben nog een paar plekjes vrij. Wil je meedoen, mail dan even (dan zetten we genoeg cake klaar...). Van harte welkom van 13.30 - 16.00 uur. Woon je niet in de buurt? Op de Facebook-pagina van de CAL kun je nog meer winkels vinden waar je je kunt opgeven. Misschien is er nog ergens een plekje!

Overigens kun je nog veel meer met deze steek, bijv. een sjaal in een verloop-garen met zwart gecombineerd.

Deze vond ik hier


Van franstalig blog Clothogancho  , van heel fijn kantgaren:


óf een tas!
Free pattern for this beautiful Catherine Wheel tote

6 opmerkingen:

 1. oh die tas topertje en het was eerst wel even lastig dat wiel en nu zie ik weer zulke mooie dingen voorbij komen !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kan er echt alle kanten mee op! De tas vind ik het leukst!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Der Schal sieht super aus!
  Liebe Grüße, Conni

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...