Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 6 maart 2014

Knijperzak

Ik weet niet hoe het jullie verging vandaag, maar ik róók de lente vandaag! Het zit in de lucht, (nee, ik bedoel niet hooikoorts) maar in de lente ruikt het gewoon anders buiten. Eindelijk kan die was weer lekker buiten drogen (en komt niet klam naar binnen). Daarom dit idee:

Restjes over? Dit is weer een grandioos restjes-idee: maar een knijperzak!


Echt, álles kan gehaakt worden! Superleuk op een hanger aan de waslijn. De kleerhanger zorgt dat het in model blijft en dat je de knijpers feilloos kunt vinden. Het idee vond ik op Ravelry, met een Engels patroon, maar aangezien er nogal wat verschillende hangers zijn zul je altijd wat aan moeten passen. Gewoon beginnen dus....


3 opmerkingen:

  1. I'm curious as to why your laundry line has the little knots in it. I too hang my laundry out to dry, which is not very common in the USA.
    Sheila
    http://sheilazachariae.blogspot.com/2014/02/cath-kidstongreengate-inspired-bakeware.html

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...