Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

vrijdag 7 maart 2014

Tulpjes

Ziezo, ik ben er klaar voor! Alles (nou, bijna) staat klaar voor de "Kun je haken - haak dan mee"-middag. Hup, winkel èn atelier op de schop en alles aan de kant, alle stoelen uit de winkel èn ons hele huis staan klaar, de caketjes in de oven....

Dit randje heb ik al een paar keer langs zien komen, en sommigen hebben het ook in de deken gehaakt, een tulpenrandje.

Franciens haakwerk: Tulpen randjes haken/crochet tulips

Je kunt een beschrijving vinden bij Franciens haakwerk. Je kunt deze rand toevoegen aan je steekjes in je deken, maar ook kleinere projecten ermee maken:


Deze vrolijke tulpenpotjes vind je terug bij Ellebel, waar je nogmaals de beschrijving, maar ook een schema kunt terugvinden.

Voor iedereen die morgen ergens in het land gezamenijk aan het dekentje gaat haken: veel plezier!

3 opmerkingen:

  1. Elke keer sta ik weer versteld wat voor moois je ons laat zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om de potjes hier terug te zien! Dankjewel!

    Groetjes van Ellebel

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...