Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 31 maart 2014

Ice Age

Tja, en dan zit het weekend er weer op! Het was best pittig opstaan vanmorgen, mijn bio-ritme past zich niet helemaal automatisch aan de zomertijd aan. En bovendien was het weekend best druk, met onze workshop Granny Squares haken, een nieuw visserstruien-project (word vervolgd...!) én we vierden de verjaardag van manlief. Je begrijpt misschien dat ik even wat minder tijd had om te bloggen....

Gisteren werd er tussen de bedrijven door ook nog de DVD Ice Age bekeken. De grappige mammoet met zijn eigenaardige vriend Sid en mopperige sabeltandtijger Diego blijven leuk om naar te kijken. En toen vond ik dit:


Voor de écht fans: een gehaakte Sid!
Je kunt het Engelse patroon kopen via Ravelry

En na wat speurwerk blijkt dat Scratch ook gehaakt kan worden! Dat patroon vind je bij Great Grey Crochet  (gratis, Engels)


Ik ga gauw wat chaos opruimen - tot later!

3 opmerkingen:

 1. Jij hebt een wel heel druk weekend gehad, tsjonge!
  Gefeliciteerd met de verjaardag van je man!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat grappig! Ik weet zeker dat onze Koen die Sid en Scratch helemaal geweldig vindt!! Maar, of ik ze ga haken ;)??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, overschakelen naar zomertijd is niet evident als je ouder wordt! Maar je hebt een prachtig weekend achter de rug dus dat maakt wat goed! Sid en Scratch zijn echt geweldig!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...