Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 5 maart 2014

Wingspan

Vandaag mocht ik weer zo'n leuke Winspan-sjaal fotograferen in de winkel!


Deze is gemaakt van Filigran, kleur 55 (15,25 per streng van 100 gram/600 meter)
zo heerlijk zacht en soepel!

Deze is van 100 gram sokkenwol / 420 meter bijv. Invicta Colour à € 8,95

Het is een fijn patroon in ribbelsteek met verkorte naalden. Een Nederlandse vertaling van de Wingspan vind je bij Gingini

Nog eentje van Noro Taiyo Sock, kleur 44


4 opmerkingen:

 1. Mooi! Je zet altijd zulke mooie foto's op je blog. Jouw lijstje loopt vol, maar die van mij ook. Heb nu 5 bollen naast de bank staan met diverse projecten o.a. gevonden via jouw blog met jouw mooie wol. Dank je voor alle inspiratie. En ik hoop dat je weet dat naast die (paar) mensen die jou "aanvallen" over aldannietnederlandsegratisofwatdanookpatronen er een heleboel mensen blij worden van je tips, ideeën, patronen, mooie wolletjes/katoenetjes en inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die wingspansjaals blijven leuk en fleurig met al die mooie wolletjes!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. All are lovely.
  Sheila
  http://sheilazachariae.blogspot.com/2014/02/cath-kidstongreengate-inspired-bakeware.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi, my dear. I' m glad I always find lovely crochets & knittings here. You're so intelligent , congratulations.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...