Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 17 maart 2014

Give-away bij Tikkeltje Zeeuws!

Veel trouwe lezers weten ondertussen wel dat al onze unieke Zeeuwse breipakketten van truien, sokken, mutsen en nog veel meer verkocht worden via onze webwinkel Tikkeltje Zeeuws. Alle nieuwtjes van Tikkeltje Zeeuws worden gedeeld via de Facebook-pagina . Heel veel mensen hebben ons al geliked en om onze Facebookpagina extra te promoten hebben we een Give-away georganiseerd. Bij 500 likes wordt het boek Visserstruien van Stella Ruhe verloot onder de likers en delers.


Wat moet je doen?
-  Ga naar de Facebook-pagina van Tikkeltje Zeeuws en like de pagina (dus niet die van Blij-dat-ik-Brei!)
-  Deel de actie!
-  Alle mensen die delen en liken op de dag dat we 500 likers halen doen ook mee (en iedereen die dat eerder deed)

Heb je het boek al, of heb je liever iets anders? Dan kun je ook een breipakket van die leuke Zeeuwse sokken winnen.!

4 opmerkingen:

  1. Vanmorgen direkt gedaan Jeanet! Leuke aktie hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I like the socks of them! Lovely colrs a precisious knitting! And the sweeters too, i red about that on teir blog. very nice Giveaway! I liked glad that on FB!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb het ook gedaan, de Zoutelande sokken! Wie weet…...

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...