Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************vrijdag 14 maart 2014

Blue Bittersweet

Op de website van Wieke vind je een nieuw gratis patroon van een kol (het is nog geen zomer...). De kol kreeg de naam Blue Bittersweet naar een nummer van Ilse de Lange

De kol heeft een gehaakte basis, waarna je met ander garen gaat rijgen. Eenvoudige techniek, maar bijzonder effect! Op de website van Wieke vind je een uitgebreide beschrijving. De kol is gemaakt van Rowan Fine Tweed en Rowan Colourspun. Je kunt dit hele pakket bij ons bestellen (€ 29,95)!


Ik mocht de kol al eerder bewonderen toen Wieke bij ons in de winkel was, en kon het toen niet laten om wat foto's te nemen:Je kunt de kol zo lang en breed maken als je wilt!

2 opmerkingen:

  1. Hi, I love your blog, is beauty, I love the colors, I love your crochet, visit my blog too,hugs from Brazil.
    http://www.titacarre.com
    http://elo7.com.br/titacarre

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...