Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 12 maart 2014

Frisjes

Volop genieten we van deze lente dagen en denken dat het nooooooiit meer koud wordt...
H'm, wie de weersvoorspellingen volgt weet helaas wel beter en 's morgens vroeg is het ronduit frisjes! Zeker als je zo vroeg naar school moet fietsen. Miriam was dan ook erg blij met haar prachtige polsmoffen:


Deze prachtige exemplaren zijn gemaakt van 4 bolletjes Rowan Fine Tweed.
Het garen is heel geschikt voor het fair-isle breien, en de prachtige kleuren van het tweedgaren passen perfect bij elkaar!


Het patroon komt uit het nieuwe boek van Jolijn Copier: Baretten, sjaals en meer (€ 14,95). Zowel het boekje als de wol zijn bij ons verkrijgbaar!

6 opmerkingen:

 1. Die zijn prachtig! en heel nuttig momenteel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn die mooi Jeanet! En handig met die duim eraan. Heel mooi om een klein fair-isle project te maken.
  Dat boekje kom ik binnenkort bij je bekijken ;-)).
  Liefs, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze ook prachtig! Mooie kleuren, leuk patroon én lekker warm :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige handwarmers in fair isle! Dat boek is vast de moeite waard denk ik :-)
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...