Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 26 maart 2014

Paaskippetjes

Gaaf zijn deze Paas-kippetjes! Ze zijn kleurrijk, grappig en hol van binnen zodat ze ook nog als eierwarmertje kunnen dienen!De poorjes, hanekammen en snaveltijes zijn wel gepriegel op de vierkante centimeter - maar dan heb je ook wat! De afwerking met verschollende borduursteekjes maken deze kippetjes wel heel bijzonder!

Je kunt het patroon terugvinden via Ravelry of rechtstreeks op dit blog (Engels)


3 opmerkingen:

  1. Superleuke kippetjes, ze gelijken in vorm wat op die van Wieke (maar die zijn gebreid)
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk. Ik heb deze kippetjes al gezien bij google afbeeldingen, maar kon het patroontje niet ontdekken. Ik ben blij met jouw verwijzing. Nu kan ik aan de slag.
    Leuke foto zo samen tussen de narcissen.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...