Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 28 maart 2014

Tubularity

Ik ben een grote fan van de ontwerpen van de Duitse Martina Behm. Wat knap dat ze zulke leuke dingen weet te ontwerpen die er zo eenvoudig uitzien en een groot effect hebben. Vandaag link ik naar haar nieuwste ontwerp Tubularity:

TubularityCowl 6

Yep, zoals de naam al doet vermoeden is deze kol in het rond gebreid.
Maar het is wel een heel veelzijdige, en beslist meer dan alleen een kol:

TubularityCowl2 TubularityCowl 1

Je vind nog meer foto's en een omschrijving op het blog van Martina Strick Mich, of op Ravelry, waar je ook het patroon kunt kopen (Duits of Engels). Wat een leuk ontwerp! Er zitten een aantal knopen op de kol, dat je deze ook veel losser of als schouderdoek kunt dragen. Voor dit ontwerp is fijne (sokken-) wol gebruikt.


Wil je alle ontwerpen van Martina op een rijtje zien? Kijk dan eens hier!

1 opmerking:

  1. Vooral foto 2 op je blog geeft de doorslag - die kol kan ik wel gebruiken! Erg leuk ontwerp, snel even op haar site kijken.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...