Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 18 maart 2014

Poef

Deze kleurrijke poef kwam ik tegen op Pinterest, het was een hele zoektocht naar de bron van deze foto!


Na wat speurwerk vond ik de poef terug op het blog van Andrea Schreiber Bleibtschön, onwerpster van o.a. kleurrijke afbeeldingen, zie haar Da Wanda-shop. In haar vrije tijd haakt ze graag, en het resultaat is deze vrolijke poef!

colourful poufs

Geen beschrijving dus, maar met wat fantasie komt je er wel uit. (2 cirkels en een rechte lap voor de zijkant) Kies je favoriete kleur en garen en aan de slag!


Foto Deco8

4 opmerkingen:

  1. nou ik vind die poef ook heel mooi en zo fris en kleurrijk, mijn dochter en zusje hebben ook zelf een poef gemaakt, wel heel anders maar ook heel mooi. nog een fijne week en groetjes, rietr.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohhh prachtig zo'n kleurrijke gehaakte poef!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig zo'n fleurige poef! Maar met wat vullen jullie die nu op?

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...