Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************donderdag 6 maart 2014

Workshop Granny Squares haken

Hoewel dit blog "Blij dat ik brei" heet, vind je hier ook vaak  haak-ideetjes terug. Met regelmatig lees ik ergens als commentaar "Maar ik kan niet haken!!" Dan is dit je kans om het te leren...

Op zaterdag 29 maart hebben we een workshop Granny Squares haken gepland. Je leert de ins en outs van het haken van een Oma's vierkantje.


Bij de workshop is inbegrepen: 2 bollen acryl, een ergonomische haaknaald, koffie/thee en wat lekkers en natuurlijk krijg je alle informatie op papier mee naar huis! De kosten voor de workshop zijn € 19,50

En heb je techniek eenmaal onder de knie, dan kun je thuis verder gaan met....

een sprei (Sanna en Sania)
Sanna & Sania

Grannies op een handdoek:
Sanna & Sania: Garn och virkning

Een tas:

Je kunt je aanmelden door te mailen
Nog even in het kort:
Workshop op zaterdag 29 maart, 13.30 - 15.30 uur. Kosten € 19,50 , incl. 2 bollen acryl, haaknaald, koffie/thee plus lekkers, en beschrijving op papier mee naar huis. 
Om in de stemming te komen: Lekkere Granny Square koekjes! Je vind ze hier:


2 opmerkingen:

  1. kriebelen die koekjes niet in je keel hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. beste mensen: NIET DOEN haken is zoooooo verslavend!!! ik kan niet meer stoppen

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...