Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************vrijdag 14 maart 2014

Brush Creek Cowl

Deze prachtige kol zag ik net op Ravelry. Wat een plaatje! Het patroon is te koop in het Engels, en wordt helemaal in het rond gebreid. Er zit zowel een beschrijving als ook een schema bij. Met een vertaallijst van breitermen kom je echt een heel eind!


Foto's: Ravelry


Deze kol is gemaakt van 3 kleuren wol (nld 3,75 mm), maar je zou een luchtiger kol voor de lente ook van sokkenwol kunnen maken (naalddikte aanhouden van patroon).
Suggesties uit ons assortiment:
Paars:

 Roze:

 Blauw:

 Bruin:

(3 bollen à € 3,75 = 11,25. Verzendkosten € 3,95) Let op: ik heb het patroontje niet - zelf bestellen via Ravelry (klik hier voor het patroon)

3 opmerkingen:

  1. Beautiful! Beautiful! Beautiful!........ Lindo! Lindo! Lindo!.......

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo jeannet, wat een mooie kol is dit, ik kijk tegenwoordig iedere dag op jouw blog, zoveel mooie patronen staan er op, dus keus genoeg. fijn dat je dit allemaal aan ons laat zien. als mijn pols weer over is hoop ik gauw weer te kunnen breien. fijn weekend en groetjes, riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I don't resist, I'm going to link this post in my blog. Could you see me there onetime? Thanks. Nice Weekend. Diná Souza/Brasil.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...