Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 24 maart 2014

Bijzondere kussens!

In augustus ben ik jarig.......en in tegenstelling tot alle andere jaren weet ik nu al een verjaardagscadeautje! Echt waar! Ik kwam dit vandaag tegen en dit boek komt echt op mijn lijstje:

Making Cushions and Pillows: 60 Cushions and Pillows to Sew, Stitch, Knit and Crochet

Een prachtig boek met 60 kussens, geschreven door Nina Granlund. Wat een geweldig leuke kussens staan er in dit boek! Kijk eens:

Krantenkussens!

All you Knit is Love!


Kussen met een grapje (goed kijken!)


Alles komt aan bod, haken, breien en ook borduren!

Het boek (Engels) is te koop via Bol, maar een stuk goedkoper via The Book Depository. Nu die zak tijd nog........!4 opmerkingen:

 1. En als je het boek bij The Bookdepository op je verlanglijstje zet dan krijg je vaak na een paar weken het boek voor een iets lagere prijs aangeboden. Dus even wachten loont.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk boek lijkt mij! Al zal ik dat kussen met die rendieren (waar ik overigens erg van hou!) niet zo snel op mijn bank leggen.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig zeg! Wat een inspiratie!
  Groetjes,
  Akkelien
  debreimeisjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...