Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************maandag 31 maart 2014

Maisie Flower

O jongens, wat een lente! Hier kan ik best aan wennen, hoor :-)


En aan dat licht 's avonds ook wel - heerlijk! Opeens kun je 's avonds buiten nog wat doen. Helaas heb ik het grootste deel van de dag doorgebracht met de PC, telefoon, en paperassen, maar ik heb weer veel af kunnen vinken van mijn to-do lijstje. Vanavond duik ik niet meer in de boeken/boekhouding, ik ga lekker nog wat haken.Ik ben al weken bezig met mijn vierkantjes voor een dekentje, maar nu moet er maar eens vaart achter! Ik heb namelijk als zo veel nieuwe dingen gezien die ik ook nog wil maken.
Zo als dit (past super goed bij dit weer):


Deze rondjes zijn zo leuk en te gebruiken als onderzetters, maar aan elkaargehaakt ook prachtig als sjaal of tafelloper. Ik vond ze op Annie's Place, waar je een hele uitgebreide tutorial vind. Stap voor stap wordt met heel veel foto's uitgelegd hoe je deze Maisie Flowers maakt en aan elkaar haakt.


Zo mooi in alle kleuren van de regenboog, maar vast ook prachtig met een wolletje met kleurverloop. 


Hou er rekening dat er op het blog van Annie's Place gebruik wordt gemaakt van Engelse (UK) haaktermen en dus géén Amerikaanse, je vind een lijst hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...