Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 19 maart 2014

Erasmus

Soms kom ik zulke leuke verrassende patronen tegen! Van die dingen die je niet in breiboeken tegenkomt, maar wel echt bijzonder zijn. Wat vind je van deze polswarmers "Erasmus"?Geweldig! De Rotterdamse Erasmusbrug op je polswarmers. Eigenlijk toch een must voor elke Rotterdammer en ver daarbuiten?


Ik vond deze via Ravelry, het patroon is gratis verkrijgbaar in het Engels en Nederlands
En toen kwam ik ook nog deze geweldige trui tegen: Voor mannen die niet van Fair Isle houden - of in elk geval niet te veel.......

deerception08

Fair Isle in de contouren van een Rendier! Geweldig!!


Dit patroon koop je ook via Ravelry (in Nederlands en Engels). Je kunt ook de website van de ontwerpster bezoeken: Lilirious Knits.


3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...