Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 28 februari 2013

Badeendjes

Al eerder linkte ik naar dit patroon, deze eendjes zijn zó leuk!
Je kunt het patroon vinden bij Wolatelier Dian. Deze eendjes zijn allemaal met hetzelfde patroon gehaakt, maar de kleinste met 1 draadje, de middelste met 2 draadjes en de grootste met 3 draadjes Miami! Een hele eenvoudige manier om het patroon te vergroten....Je kunt er een speciaal belletje indoen, óf bijv. een plastic eitje wat je in zo'n Surprise-ei vindt. Vullen met een belletje of rijst en het rammelt!


7 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijk stelletje badeendjes!
  lekker vrolijk en lieve koppies.

  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. They are so cute!:) thanks for sharing!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat brengt leuke herinneringen boven... lang geleden stonden precies deze eendjes in de Ariadne, ik denk wel 25 jaar geleden. Ik zat op de middelbare school en was wild van handwerken. Heel wat eendjes zijn toen als kraamcadeautje gemaakt en weggegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om de eendjes hier weer langs te zien komen :)
  Het is op mijn blog ook een veelbekeken item.
  Ik zag aan de statistieken al dat je waarschijnlijk iets geplaatst had, haha.
  Binnenkort maak ik nog een blogje over de eendjes met creatieve ideeën van andere haaksters die mij foto's stuurden.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...