Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 14 februari 2013

Bontmuts

Mwah, da's vandaag weer de àndere winter..... hier is het spekglad, koud, guur, en onvriendelijk weertje. Wees voorzichtig op de weg! Voorlopig zijn we nog helemaal niet van de winter af, dus mutsen, wanten en dikke kollen blijven nog wel even nodig. Wil je nog snel een muts breien? Dan is dit misschien iets voor je:


Deze muts is gebreid van Peru, maar opgepimpt met een randje bont. Past weer heel mooi bij deze kol! Het bontjes garen is verkrijgbaar in zwart (hier onder), grijs (hierboven), taupe en acru. Ik blogde er hier al eerder over. Het patroontje van de muts krijg je bij aankoop van de wol. Het patroontje van de kol vind je hier.
Wat natuurlijk ook kan: een bestaande muts oppimpen! Met één bolletje heb je al een totaal andere look! Voor al koude winterdagen die nog gaan komen.....
2 opmerkingen:

  1. Nou die warme mutsen en col sjaal kan je inderdaad wel gebruiken met dit weer!

    Hele mooie colsjaal trouwens!

    Fijne avond.

    groetjes Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen