Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 14 februari 2013

Bontmuts

Mwah, da's vandaag weer de àndere winter..... hier is het spekglad, koud, guur, en onvriendelijk weertje. Wees voorzichtig op de weg! Voorlopig zijn we nog helemaal niet van de winter af, dus mutsen, wanten en dikke kollen blijven nog wel even nodig. Wil je nog snel een muts breien? Dan is dit misschien iets voor je:


Deze muts is gebreid van Peru, maar opgepimpt met een randje bont. Past weer heel mooi bij deze kol! Het bontjes garen is verkrijgbaar in zwart (hier onder), grijs (hierboven), taupe en acru. Ik blogde er hier al eerder over. Het patroontje van de muts krijg je bij aankoop van de wol. Het patroontje van de kol vind je hier.
Wat natuurlijk ook kan: een bestaande muts oppimpen! Met één bolletje heb je al een totaal andere look! Voor al koude winterdagen die nog gaan komen.....
2 opmerkingen:

  1. Nou die warme mutsen en col sjaal kan je inderdaad wel gebruiken met dit weer!

    Hele mooie colsjaal trouwens!

    Fijne avond.

    groetjes Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...