Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 5 februari 2013

Aapjes

Dat haken en breien niet alleen voor 40-plussers is weggelegd, wisten wij natuurlijk al lang! Handwerken is gewoon weer hip en Lotte bewijst dat maar weer eens. Deze 14-jarige (oeps, of 15??) maakt/haakt de mooiste dingen en vorige week mocht deze leuke aap bij ons op de foto:


Je kunt het gratis Nederlandse patroontje van deze aap vinden bij HaakYdee, het origineel vind je hier


Even samen met Jacobus op de foto!


Vorige week is er weer een nieuwe voorraad patronenboekjes gekomen van Jacobus, maar o.a. ook van de kleding van Jacobus en Saar en de leuke jas-met-hoed voor Vera de Beer.8 opmerkingen:

 1. Wat een leuk aapje Jeanet, maar ook Jacobus en Vera zijn superleuk, die staan ook nog eens op mijn "to-do"lijstje voor ooit...
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke apenkoppen!
  Super hoor.

  En natuurlijk ook bedankt voor het patroontje!

  Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi gehaakte aap! Knap werk!

  Hopelijk gaat het met jou inmiddels weer wat beter? Even alleen het hoognodige en veel vitamientjes, dat zal je goed doen (totale rust nog meer, maar dat is vast niet mogelijk bij je)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig komt er een nieuwe generatie voor als wij het zelf niet meer zo goed zien....
  Bij de foto van Vera dacht ik eerst dat het beertje Paddington was. Fout dus ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk gemaakt van die jonge dame.
  Weer opgeknapt???

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie gehaakt door de jongedame!

  groetjes,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is erg mooi geworden. Echt super om te zien hoe de jeugd aan de haak gaat! Groet Yvonne van HaakYdee.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie aap . Echt knap van zo'n jong meisje.
  Ik ga ook aan de slag met dit patroon!

  Groetjes Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...