Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 11 februari 2013

Tuniekje

Bij Drops vond ik dit lieve gebreide tuniekje - in een leuke felle kleur, krijg je toch een beetje zin in het voorjaar!


 

Het patroon staat beschreven van 3/4 tot wel 12 jaar. Maar of de grotere dametjes dit nog aan willen doen??? (Whaha, die van mij écht niet meer - dan nog liever handschoenen, hihihihi!) Maar voor kleinere meisjes een super leuk patroontje! Patroontje in het Nederlands van Drops.


1 opmerking:

  1. Olá querida, vim correndo retribuir seu carinho e já estou segindo seu blog.
    Agora vou poder ver seus belos trabalhos e comentar.
    Abraços, Carla

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...